Безплатна доставка при поръчка над 150 лв

0876757830 - Делнични дни 10:00 - 16:00ч

Търсене

КАКВО ПРАВИМ И ЗАЩО СМЕ РАЗЛИЧНИ?


Нека започнем с основите!

Смятаме, че IOT технологията е наистина страхотна.

Живеем в свят, който с всеки изминал ден става все по-взаимосвързан. Свят, в който устройствата все повече говорят помежду си, за да свършат нещата и където невъзможното все повече става възможно благодарение на технологиите.

Казано по-просто, ние живеем в свят, в който нашите устройства и домове стават по-интелигентни.

Тъй като темпът на технологиите се ускорява, ние сме тук, за да ви помогнем да водите по-интелигентен и по-свързан живот. И не само. Много от продуктите ни решават редица проблеми и спестяват пари, които няма как да избегнете без ремонтни скъпи ремонти у дома. А това лесно може да се избегне с някоя безжична технология.

Също така се стремим да ви предоставяме най-подходящата информация, която да ви държи в течение на най-новите разработки в областта на интелигентния дом. В блога ни може да прочетете доста полезни статии.


КОИ СМЕ НИЕ?


“СМАРТ АРЕНА” ЕООД  е фирма с млад екип, занимаваща се изключително с внос и търговия на иновативни смарт продукти и технологии. Сайтът SmartArena.BG е с ограничена нишова тематика и предлага продукти и технологии само от една ниша, но в същото време най-динамичната.

Създадохме SmartArena.BG през 2018г. с ясната цел да предложим на нашите клиенти модерна, иновативна и бюджетна технология. Влагаме цялата си енергия за да предложим достъпни технологичните продукти и качествено съдържание, което помага на нашите клиенти да направят най-добрия избор.

Ние сме онлайн магазин, който отдава значение на малките детайли, което прави голямата разлика между нас и останалите масови търговци и магазини. Защото Вашето удовлетворение е нашата цел.

В SmartArena.BG ние обичаме и живеем с технологиите, така че Вие – нашите клиенти, да можете да им се насладите лесно и просто. Като директен вносител, нашите продукти са в собствен склад с експресна доставка, така че вашите онлайн покупки да са бързи и достъпни.

Поемаме ангажимент за изграждане на трайни партньорства и предоставяне на качествени решения и продукти на нашите клиенти. Нашият начин на работа ни позволява бързо и гъвкаво да реагираме на вашите очаквания. Нашата най-важна задача е предлагането на продукти с високо качество, бързо обслужване и много, много доволни клиенти.


КАК ИЗБИРАМЕ ПРОДУКТИТЕ, КОИТО ПРЕПОРЪЧВАМЕ?


Има много устройства, които просто сърбят да бъдат внесени в ежедневието ни, за да го направим по-добро, по-бързо, по-продуктивно и като цяло по-забавно или пък да решат даден проблем.

Съществуват хиляди производители със стотици хиляди продукти, използващи какви ли не технологии. Но не е логично да закупуваме смарт продукти, които не са съвместими помежду си. Нали това е идеята – наистина умен дом.

Не искаме да отваряте едно приложение и да натиснете бутон за да контролирате дадено устройство. След това да ползвате друго приложение за второ устройство и т.н.

Идеята е да има съвместимост и всъщност устройствата да “говорят” помежду си. 

продукти за смарт дом

Например: когато отворите вратата на дома си, сензора за врата да изпрати сигнал до ключа / крушката и лампата да светне или да изпрати сигнал до смарт контакт / дистанционно и климатика да се включи.

Само при такава свързаност, може да говорим за умен дом. Иначе просто имате някакви устройства и натискате бутони по телефона си.

И така, как отделяме най-добрите бюджетни решения?

Освен че тестваме самите продукти, ние изучаваме материали, форуми и статии, както и рецензии на експерти и потребители, за да изготвим пълна картина на това, което наистина предлагат това и което обещават.

Преди дадено устройство да се появи в нашия сайт, ние го изследваме, проверяваме, анализираме и тестваме. 

През ръцете са ни минали стотици устройства, които не отговарят на обещанията от производителите за качество и работа. Затова и никога си позволяваме да ги предложим на Вас – нашите клиенти.

Правейки това, ние сме в състояние да предоставим мнения, рецензии, препоръки, съвети и общо технологично ноу-хау за наистина най-добрата бюджетна интелигентна домашна екипировка.

Това ще рече, че най сайта ни ще намерите съкратен списък с най-важните бюджетни устройства (които си заслужава да внедрите ако имате нужда) със страхотна технология.

SMARTARENA.BG не е просто поредния технологичен сайт!

смарт къща интелигентен дом


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?


Вдъхновени от иновациите на нашето съвремие, технологиите на утрешния ден и нуждите на обществото, СмартАрена.бг забеляза недостиг на българският пазар на иновативни умни продукти. Основен приоритет е да отговорим на потребителското търсене, като предложим голямо разнообразие на стоки на възможно най-ниски цени. Надяваме се, че ставайки наши клиенти, ще оцените качеството и предимствата да се работи с фирма директен вносител на най-новите смарт продукти.

СмартАрена.бг предоставя на българският пазар само и единствено Смарт Иновативни продукти, улесняващи нашето ежедневие.

Искрени благодарности на всички наши настоящи клиенти.

Предварително Ви благодарим, че избрахте нас!