Меню Затваряне

Плащане

Към момента приемаме следните видове плащания (ще имате опцията да изберете някоя от тях при поръчка):

  • Наложен Платеж
  • PayPal

Нашият сайт използва валиден и надежден SSL сертификат (валиден HTTPS) със сигурна TLS връзка и силна протоколна версия с шифрован пакет.

Нямате нужда от акаунт, за да направите поръчка. Ако създадете профилен акаунт имате възможност да запазите вашата лична информация и да прегледате предишни поръчки. Моля, имайте предвид, че в профила Ви няма данни за плащане. Можете да създадете акаунт, като се регистрирате или когато поръчвате.

Доставка

Нашата доставка е с твърда цена от 4,80лв за продукти на стойност до 99лв. За продукти на стойност над 100лв, доставката е безплатна.

  • Стандартна доставка (1 работен ден) – 4,80лв
  • Безплатна доставка (1 работен ден) – 0лв

Ако поръчката е направена до 12:00ч, то ние ще я обработим и ще получите пратката на следващия работен ден.

Ако поръчката е направена след 12:00, то ние ще я обработим на следващия ден и тогава ще я изпратим. Ще я получите ден по-късно.

Ако поръчката е направена през почивни дни, поръчката ви ще бъде обработена и изпратена в първия работен ден.

Изпращаме поръчки до Адрес на клиент и Адрес на куриер.

Срокът за връщане или замяна е 14 дни от датата на получаване на пратката. Доставката за връщане или замяна се поема от клиента, освен ако не е допусната грешка от екипа на СмартАрена.бг

СмартАрена.бг си запазва правото да удължи срока за доставка/ отмени доставка при възникнал проблем с поръчка. Клиентът ще бъде 
предварително уведомен за това. 
Внимание: ако даден артикул е изчерпан доставката му може да се забави до 10 работни дни. Ако артикулът е изчерпан ние ще се свържем с вас, за да ви уведомим и да попитаме дали все още искате да запазите поръчката си.