Меню Затваряне

Плащане

Към момента приемаме следните видове плащания (ще имате опцията да изберете някоя от тях при поръчка):

  • Наложен Платеж
  • Банков превод
  • Epay

Нашият сайт използва валиден и надежден SSL сертификат (валиден HTTPS) със сигурна TLS връзка и силна протоколна версия с шифрован пакет.

Нямате нужда от акаунт, за да направите поръчка. Ако създадете профилен акаунт имате възможност да запазите вашата лична информация и да прегледате предишни поръчки. Моля, имайте предвид, че в профила Ви няма данни за плащане. Можете да създадете акаунт, като се регистрирате или когато поръчвате.

След като оформите поръчката и я потвърдите, ще получите писмо на e-mail адреса, който сте посочили при вашата регистрация. Това писмо е потвърждение, че поръчката Ви е направена успешно и е изпратена за обработка. Ако не получите такъв e-mail, моля свържете се с нас на email: sales@smartarena.bg или телефон: 0876757830.

При възникване на неточности в информацията към поръчката или допълнителни въпроси, наш оператор ще Ви потърси на телефонния номер, оставен при оформянето на поръчката.

Моля, имайте предвид, че поръчката няма да бъде изпратена, ако данните за доставката са грешни или непълни и не можем да се свържем с Вас за изясняване на проблема в рамките на работния ден.

Доставката е за сметка на Купувача, освен ако не е упоменато друго!

В зависимост от посочения от Вас метод за доставка, може да получите пратката си по следните начини:

  • Доставка до офис на Еконт Експрес
  • Доставка до офис на Спиди АД
  • Доставка до точен Адрес – Куриер по наша преценка

Ако сте избрали доставка до врата, поръчката Ви ще бъде доставена до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка. Точният час за доставка се определя според индивидуалния график на куриера. Когато е на адреса, куриерът ще Ви потърси на телефонния номер за връзка, оставен при поръчката.

Добавянето на приоритетен (точен) час за доставка е възможно, но оскъпява крайната цена на доставката с 2лв. Ако желаете да заявите приоритетен час на доставка, моля уточнете това при оформяне на поръчката, в полето „Допълнителна Информация” или по телефона, когато наш оператор потвърждава поръчката.

Доставка

Нашата доставка е с твърда цена за продукти на стойност до 80лв. За продукти на стойност над 80лв, доставката е безплатна.

  • Доставка до Офис СПИДИ – 3.00лв
  • Доставка до Офис ЕКОНТ – 5.50лв
  • Доставка до Посочен Адрес – 6.00лв

Ако поръчката е направена до 12:00ч, то ние ще я обработим и ще получите пратката на следващия работен ден.

Ако поръчката е направена след 12:00, то ние ще я обработим на следващия ден и тогава ще я изпратим. Ще я получите ден по-късно.

Ако поръчката е направена през почивни дни, поръчката ви ще бъде обработена и изпратена в първия работен ден.

Да, изпращаме поръчки до Адрес на клиент.

Срокът за връщане или замяна е 14 дни от датата на получаване на пратката. Доставката за връщане или замяна се поема от клиента, освен ако не е допусната грешка от екипа на СмартАрена.бг

СмартАрена.бг си запазва правото да удължи срока за доставка/ отмени доставка при възникнал проблем с поръчка. Клиентът ще бъде предварително уведомен за това. 
Внимание: ако даден артикул е изчерпан доставката му може да се забави до 10 работни дни. Ако артикулът е изчерпан, ние ще се свържем с вас, за да ви уведомим и да попитаме дали все още искате да запазите поръчката си.